Home
'Lichtpuntjes'
Maria & Boeddha
Foto's
Gebruiksaanwijzing
Verkooppunten
Bestellen
Contact
3xwel

 

 

 

....deze gebruiksaanwijzing geldt ook voor de Boeddha- en Marialichtjes...

Het water wordt toegevoegd om de 'Lichtpuntjes' op de gewenste hoogte te brengen in de vuurvaste schaal of glas. Het beste is de olie eventjes in de lontjes te laten trekken alvorens ze aan te steken. De plantaardige olie is de brandstof voor de 'Lichtpuntjes'. Ca. 1cm olie is genoeg voor urenlang plezier van de 'Lichtpuntjes'. Dit hang natuurlijk ook af van het aantal.U kunt tijdens het branden gewoon plantaardige olie toevoegen voor nog langer plezier van de 'Lichtpuntjes'. Zonder walm, geur of het brandgevaar van traditionele lampenolie.

De brandduur hangt vooral af van de hoeveelheid olie in combinatie met het aantal 'Lichtpuntjes' in de de vuurvaste schaal of glas. Als de olie opraakt gaat het lontje water aanzuigen, dit is hoorbaar en zichtbaar. Het lontje gaat dan zèlf versneld opbranden. Als u tijdig plantaardige olie toevoegt, heeft u nog langer plezier van de 'Lichtpuntjes'. Bij continu branden is pas na vele uren (76 uur is het record!)het lontje zelf ècht op.

Ter indicatie: ca. 100ml olie per 'Lichtpuntje' is genoeg voor 24 branduren!

Bij herhaaldelijk aansteken is de levensduur korter door extra verbranding van het lontje bij aansteken en doven.

Bij opnieuw aansteken is het soms nodig het koolpuntje op het lontje te verwijderen, net als bij traditionele kaarsen, om sneller vlam te vatten.

De ‘Lichtpuntjes’ zitten per 15 stuks in een doosje (2,6cm x 4,5cm x 6,3cm).

De doosjes worden voor wederverkoop per 100 stuks geleverd in een voor toonbank geschikte omverpakking van karton(ca.15 m hoog, 23cm breed en 26,5cm lang). Naar gelang de ordergrootte komt hier nog een neutrale omverpakking bij voor transport.

 

 

 

     

 

 


info@3xwel.nl